Over Mij:

Welkom,
wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Het is altijd fijn om te weten door wie je gemasseerd ga worden.
Dit geeft een veiliger en een meer vertrouwd gevoel. Een masseur of masseuse komt immers wel in je comfort zone! 

Mijn naam is Eric Bieze en verzorg al vele jaren, met passie, massages voor ontspanning:
- Ontspanningsmassage
- Snoezelmassage
- Massage bij kanker
Ik verzorg deze massages in mijn praktijk of op diverse locaties, bijvoorbeeld thuis of bij woon / zorg locaties, in Zeeuws-Vlaanderen. 

In 2002 leerde ik de wereld van massage en complementaire zorg kennen, dit was het begin van een avontuurlijke reis. Ik ben begonnen met voetmassage en voetreflexologie, waarna er diverse  massage cursussen volgden.

Een van de massage activiteiten die ik al vele jaren verzorg is de snoezel massage onder de naam: DE GEURENDE HANDJES, dit is ontstaan in 2005 als een massage activiteit voor kinderen.   

De snoezel massage Is in de jaren daarna een begrip geworden waar vele mensen met een beperking vol op genieten van een heerlijke massage en de ontspannende geur van de massageolie.

Met het masseren van deze mensen kwam ik ook de ziekte kanker tegen en helaas ook in mijn privé leven kwam ik de ziekte tegen.
(een ouder is overleden aan deze ziekte).

Naar aanleiding van het overlijden van mijn vader, was ik toen nog niet bekend met het masseren bij deze ziekte, maar ik kreeg wel het gevoel dat ik iets wou doen met massage om ontspanning te bieden bij mensen met deze ziekte.

 

Ik ben op onderzoek gegaan naar wat er mogelijk was op het gebied van massage. Ik had er wel over gehoord en erover gelezen, hierdoor was mijn interesse gewekt.
In het Najaar van 2018 heb ik de cursus gevolgd: Massage Bij Kanker.
In December 2018 heb ik mijn diploma behaald en aangesloten bij het Landelijke netwerk van Massage Bij Kanker.